Update: Destiny 2 wordt donderdag gepresenteerd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Update: Destiny 2 wordt donderdag gepresenteerd

UPDATE: Hoewel er geen woorden gebruikt worden, kunnen we stellen dat Bungie de komst van Destiny 2 heeft bevestigd. Geruchten gaan al enige tijd de ronde, maar tot op heden was er nog niets definitief. Dankzij onderstaande tweet hebben we eindelijk de bevestiging dat Destiny 2 in ontwikkeling is. Later op de dag werd ook nog bekend dat we 30 maart meer zullen horen over de game en plaatste de uitgever de eveneens hieronder staande video.

Ook werden we getrakteerd op de onderstaande video.

Originele bericht

Op een Italiaanse website zijn er momenteel foto’s te vinden van een poster voor de nieuwe game Destiny 2. Naast het feit dat de poster ons de releasedatum vertelt, lijkt het ook alsof PlayStation 4-gebruikers een streepje voor hebben met de release van Destiny 2.

De gelekte poster vertelt ons dat het vervolg op Destiny, Destiny 2, uitkomt op 8 september van dit jaar. Verschillende bronnen hebben al bekendgemaakt dat zij dit nieuws kunnen bevestigen. Het lijkt dus om een legitieme poster te gaan. Hiermee lijkt een officiële aankondiging van de game niet ver weg.

Naast de releasedatum maakt de poster ook bekend dat er, mogelijk omstreeks juni, een bèta beschikbaar komt van de game. PlayStation 4-bezitters hebben hier geluk, aangezien zij als eerst aan de slag mogen met de bèta, als we de poster mogen geloven.