Update: De PlayStation Plus-games van november zijn bekend

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Update: De PlayStation Plus-games van november zijn bekend

Het einde van de maand oktober duurt nog even, maar we weten allemaal wat dat betekent: nieuwe PlayStation Plus-games om te downloaden. Sony maakte bekend welke twee gratis games mensen met een abonnement volgende maand binnen kunnen slepen.

Er worden deze maand weer een aantal games gratis beschikbaar gemaakt. Eerder dan normaal heeft Sony al twee games voor de PlayStation 4 bevestigd. Later deze maand maakt Sony de overige games bekend en lees je die hier.

Bulletstorm: Full Clip Edition (PS4)

Officieel kwam Bulletstorm in 2011 uit voor de PlayStation 3. Deze over de top shooter laat je de omgeving gebruiken en de tijd vertragen om je vijanden uit te schakelen. De Full Clip Edition is de opgepoetste versie van de game en speciaal aangepast om op de huidige generatie platformen te draaien.

Yakuza: Kiwami (PS4)

De andere hoofdgame waar we mee aan de slag kunnen deze maand is Yakuza: Kiwami. Deze remake van de PlayStation 2-game werd in 2016 al in Japan uitgebracht, maar kwam pas later naar het Westen. Yakuza: Kiwami volgt het verhaal van Kazuma Kiryu in de fictieve stad Kamurucho terwijl hij probeert zijn verleden in de Yakuza achter zich te laten. De Yakuza laat hem echter niet zomaar los en je moet het dus al snel tegen legio’s aan vijanden opnemen.

The Jackbox Party Pack 2 (PS3)

Deze sequel van Jackbox Party Pack heeft vijf nieuwe games. In Fibbage moet je 500 vragen beantwoorden en je weg naar de top bluffen. Earwax laat je geluiden raden, In Bidiots moet je tekenen op je telefoon of tablet. In Quiplash XL zijn Quiplash, Quip Pack 1 en 100 nieuwe levels samengevoegd. Tot slot is er nog Bomb Corp waar je een bom moet ontmantelen.

Arkedo Series (PS3)

In drie vintage-achtige games moet je onder andere bommen leggen in Jump!, blokjes verwijderen om de top te bereiken in Swap!, en ga je een avontuur aan in Pixel!

Burly Men At Sea (PS Vita & PS4)

Burly Men At Sea laat je als grote bebaarde visser een reusachtig avontuur aangaan. Tijdens je reis kom je allerlei wezens tegen die in folkore voorkomen en moet je steeds keuzes maken om je verhaal vorm te geven.

Roundabout (PS Vita & PS4)

Roundabout is een jaren 70 B-movie game waarin je met je limousine mensen moet ophalen. Hierdoor kun je collectables vinden, gevaarlijke missies ontgrendelen of puzzels oplossen.