[UPDATE] Call of Duty: Infinite Warfare officieel aangekondigd

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
[UPDATE] Call of Duty: Infinite Warfare officieel aangekondigd

[UPDATE] Hoewel de game officieel pas vanavond zou worden aangekondigd, heeft het lekken van de trailer eerder vandaag Activision laten besluiten om Call of Duty: Infinite Warfare eerder te onthullen. De trailer waarin de game wordt onthuld is hierboven te bekijken. Daarnaast bevestigt de trailer ook de komst van de remastered versie van Call of Duty 4: Modern Warfare. Infinite Warfare zal vanaf 4 november in de winkels liggen.

[ORIGINEEL] Activision en Infinity Ward zullen vandaag de nieuwe Call of Duty-game aankondigen, naar alle waarschijnlijkheid onder de naam Infinite Warfare. De aankondiging zal om 19:30 Nederlandse tijd te zien zijn op Twitch.

De afgelopen dagen is er al flink geteased en gelekt rondom de nieuwe Call of Duty-game, waaronder flyers die te vroeg op verschillende websites verschenen. Daaruit blijkt dat de game Call of Duty: Infinite Warfare zou heten en dat spelers bij een speciale editie ook een remake van Call of Duty 4: Modern Warfare krijgen.

In aanloop naar de aankondiging later vandaag kunnen fans vooraf al kijken naar bovenstaande video, waarin de mensen van Infinity Ward hun doel uitleggen voor de nieuwe game. Ook is het mogelijk om te chatten met een chatbot helemaal in het teken van de nieuwe game. Wat dit allemaal uiteindelijk gaat inhouden, zullen we om 19:30 Nederlandse tijd zien op de Twitch-pagina van de serie.