Update brengt nieuwe moeilijkheidsgraad naar Jurassic World Evolution

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Update brengt nieuwe moeilijkheidsgraad naar Jurassic World Evolution

Dat Jurassic World Evolution al uit is betekent niet dat ontwikkelaar Frontier Developments rustig achterover aan het leunen is. Middels een video maakte het bedrijf bekend dat update 1.4 nu beschikbaar is en deze brengt onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad met zich mee.

Mocht je jezelf flink vermaken met het bouwen van een attractiepark rondom dino’s en het verzorgen van diezelfde beesten, maar vind je het toch allemaal wel erg makkelijk, wees dan niet getreurd. De nieuwe moeilijkheidsgraad weet namelijk voor een veel grotere uitdaging te zorgen. Het is nu namelijk mogelijk om je avontuur te starten met zeer gelimiteerde financiën. Het is dus aan jou om elk dubbeltje om te draaien en er toch wat moois van te maken.

Verder is er nu een feature voor het voeren van je dieren. Deze kun je aan- en uitzetten en wanneer deze aan staat, zorgt deze ervoor dat je dieren altijd genoeg te eten hebben. Op zich wel handig, zodat een T-Rex je park niet gaat terroriseren van de honger. Als laatste is het mogelijk om nieuwe lichtfuncties vrij te spelen.

Update 1.4 is vanaf vandaag beschikbaar en gratis te downloaden voor bezitters van Jurassic World Evolution.