Update brengt Dropshot-modus naar Rocket League

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Update brengt Dropshot-modus naar Rocket League

Psyonix blijft bezig met het razend populaire Rocket League; updates vliegen ons om de oren om spelers nog langer zoet te houden met het toch al verslavende spelletje. Zo ook vandaag, de dag waarop de nieuwste update uitrolde en ons de nieuwe game-modus Dropshot gaf. 

In Rocket League is het aan kleine voertuigen om een potje voetbal met elkaar te spelen. Helemaal logisch klinkt de combinatie misschien niet, maar het weet wereldwijd miljoenen spelers bezig te houden. Vanaf vandaag hebben zij weer iets extra’s te doen, dankzij de modus Dropshot. In deze modus is de manier van spelen nog het beste te vergelijken met een potje hooghouden. Elk team heeft namelijk een eigen paneel op de grond, dat in totaal maar tweemaal geraakt kan worden voor deze breekt en de tegenstander een punt krijgt. De bal is in dit geval hetgene dat de panelen kan breken en deze moet dus koste wat het kost weggehouden worden bij jouw stukje grond.

Bovenstaande video biedt een blik op deze nieuwe game-modus, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe zo’n potje er nou uitziet. De update is op het moment al gratis te downloaden.