[UPDATE] Batman: Arkham Knight 28 oktober weer beschikbaar op pc

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
[UPDATE] Batman: Arkham Knight 28 oktober weer beschikbaar op pc

Terwijl de consolegamers al enkele maanden met Batman: Arkham Knight los kunnen gaan hebben de pc bezitters pijnlijk lang moeten wachten op hun beurt. Na de aankondiging dat de game eind deze maand weer beschikbaar zou komen is het moment eindelijk daar, want Warner Bros. heeft aangegeven dat 28 oktober Arkham Knight weer beschikbaar zal zijn op pc.

Eind juni werd het laatste deel van de Arkham-serie uitgebracht en dit zorgde voor enorm positieve reacties. Ook wij waren positief in onze review, alleen gold dit voor uitsluitend de versies op de console. De pc-versie was bezaaid met bugs en was zo goed als onspeelbaar. Warner Bros. besloot de game razendsnel weer terug te trekken om verdere schade te voorkomen. Na maanden eraan gesleuteld te hebben, verscheen op de website van Steam eindelijk het heugelijke nieuws dat aanstaande woensdag om 18:00 Nederlandse tijd, de pc-gamers Batman: Arkham Knight kunnen spelen. Door middel van een bijgevoegde patch zijn ook meteen alle DLC beschikbaar die in de tussentijd zijn uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Heb je alleen een pc, ga je Batman: Arkham Knight nog aanschaffen of heeft deze vertraging en bijbehorende bugs het helemaal verpest. Laat het weten in de reacties!