Update: Alec Baldwin toch niet als vader van Batman in The Joker-film

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Update: Alec Baldwin toch niet als vader van Batman in The Joker-film

30 Rock-acteur Alec Baldwin zou een rol hebben gekregen in de film The Joker. Hij zou de rol van Thomas Wayne, de vader van Batman, gaan spelen. Thomas Wayne is een gerespecteerd arts en filantroop in Gotham City. Baldwin zou te zien zijn naast Joaquin Phoenix, die de rol van The Joker speelt.

Update: Baldwin reageerde op Twitter op het nieuws dat hij het personage van Thomas Wayne zou gaan spelen. Hij vertelt dat dat niet gaat gebeuren.

Baldwin haalt met zijn reactie ook gelijk een ander gerucht onderuit. Dat gerucht ging over het personage dat hij zou gaan spelen en dat het een soort Donald Trump-achtig figuur zou zijn. Allemaal niets van waar, aldus Baldwin.

Oorspronkelijk bericht: De film gaat over de geschiedenis van The Joker en hoe hij veranderde in de schurk met de maniakale lach die Gotham City onveilig maakt. Aangezien Baldwin te zien zal zijn als Thomas Wayne zal Bruce Wayne nog een kind zijn in de film. Het is nog niet duidelijk of Bruce ook te zien zal zijn in de film.

The Hangover-regisseur Todd Philips zal de film regisseren. Philips heeft tot zover al een prachtige lijst met bekende acteurs die een rol zullen spelen in de film. Zo zien we Phoenix als The Joker en Baldwin als Wayne, maar zal niemand minder dan Robert DeNiro ook een personage gaan spelen in de film. Welk personage hij zal gaan spelen, is helaas nog niet bekend.

Op dit moment is de film nog in pre-productie. De opnames zullen over een aantal maanden starten. In het najaar van 2019 zal de film uitkomen.