Until Dawn krijgt een releasedatum

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Until Dawn krijgt een releasedatum

De horrorgame Until Dawn, die exclusief op de PlayStation 4 zal verschijnen, heeft vandaag eindelijk een releasedatum gekregen. Ook is bekend geworden dat een bekende Amerikaanse filmster zijn opwachting zal gaan maken in de game.

Sinds de aankondiging van de game wist het prestigieuze project Until Dawn vele mensen nieuwsgierig te maken naar het eindresultaat van de game. Op diverse beurzen liet Sony mensen al proeven van de game, maar wist lange tijd geen releasedatum te noemen. Vanaf vandaag is de onzekerheid voorbij, gezien Supermassive Games het verlossende woord heeft gesproken, bijgestaan door de launch date trailer die hierboven te zien is.

In de trailer wordt ons medegedeeld dat Until Dawn op 25 augustus zal verschijnen, maar daar dient bij vermeld te worden dat het om de Amerikaanse release gaat. De game zal een dag later bij ons in de winkelrekken komen liggen.

Boven op het nieuws van de releasedatum zien we ook een bekend gezicht die we nog niet eerder in Until Dawn zagen, namelijk die van Peter Stormare, die we misschien wel kennen van films als Fargo, The Big Lebowski en Lost World: Jurassic Park. Over de samenwerking met Stormare was men bij Supermassive in ieder geval erg positief, als we producer Pete Samuels mogen geloven.

“Hij gaf enkele behoorlijk krachtige prestaties in de motion capture studio en je zult in het eindresultaat dan ook zien dat hij behoorlijk lol heeft gehad met zijn personage”

Tot slot gaf Supermassive ook nog aan een speciale scene te leveren aan de mensen die de game pre-orderen, waarin de hoofdpersonen Matt en Emily zich alleen op de berg begeven en werkelijk alles fout dreigt te gaan.