Unknown Worlds kondigt Subnautica-uitbreiding aan: Below Zero

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Unknown Worlds kondigt Subnautica-uitbreiding aan: Below Zero

Alsof een grote diepe zee vol gevaarlijke wezens nog niet genoeg was, gooit Unknown Worlds Entertainment de temperatuur ook nog even omlaag in de Subnautica-uitbreiding Below Zero. De survivalgame krijgt een geheel nieuwe wereld in ijzige sferen en speelt zich niet alleen onderwater af.

Unknown Worlds Entertainment heeft vandaag hun concrete plannen voor de Subnautica-uitbreiding bekendgemaakt. De ontwikkelaar had al eerder gesproken over plannen voor andere biomes, maar komt nu met een concreet concept voor een uitbreiding die een arctisch gebied aan de game toevoegt.

Subnautica: Below Zero is een standalone-uitbreiding voor de game. Hierin speel je een heel nieuw hoofdstuk dat zich na de gebeurtenissen afspeelt van de basisgame. Wel speelt Below Zero zich op dezelfde planeet af als Subnautica en moet je voor een groot deel van dezelfde systemen gebruikmaken om te overleven.

De ontwikkelaar treedt nog niet in details over wat er allemaal in de uitbreiding zal zitten, maar gaat in de komende maanden meer bekendmaken via hun conceptpagina.