Uncharted voor PS4 aangekondigd door Sony

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Uncharted voor PS4 aangekondigd door Sony

De populaire Uncharted-serie krijgt een nieuw deel voor de PlayStation 4. Dit kondigde Sony afgelopen nacht aan tijdens het PlayStation 4 launch-event. Veel informatie over de game is er echter nog niet bekend.

Uncharted voor PS4 aangekondigd door Sony

De game, die momenteel nog enkel als Uncharted door het leven gaat, zal net als voorgaande delen worden ontwikkeld door Naughty Dog, exclusief voor de PlayStation 4. Opvallend is dat de game niet Uncharted 4 wordt genoemd, wat zou kunnen betekenen dat het niet om een sequel gaat.

Tijdens de presentatie werd een korte teaser van de game getoond waarin een stem spreekt over wraak nadat hij levend werd begraven en vijftien jaar lang aan zijn lot is overgelaten. Of de stem, ingesproken door acteur Todd Stashwick, van een oudere Nathan Drake is of van een ander personage is nog niet duidelijk. Wel lijkt de game zich rondom een klein eiland in de buurt van Madagascar te gaan, wat in de teaser wordt omcirkeld, vergezeld door de woorden ‘hodie mecum eris in paradiso’, wat volgens de Bijbel de laatste woorden van Jezus Christus waren, wat in een hedendaagse vertaling zou staan voor “Ik verzeker je: nog vandaag zul je met mij in het paradijs zijn.”

Een releasedatum voor de game is nog niet bekendgemaakt.