Uncharted: The Nathan Drake Collection krijgt nieuwe spelmodi

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Uncharted: The Nathan Drake Collection krijgt nieuwe spelmodi

Sony wil ervoor zorgen dat Uncharted: The Nathan Drake Collection niet ‘zomaar’ een remake wordt, door extra’s toe te voegen. Vandaag maakte Sony nieuwe details bekend rondom deze extra toevoegingen. Naast de grafische oppoets beurt, nieuwe skins en een fotomodus komen er ook drie nieuwe spelmodi naar The Nathan Drake Collection.

De drie nieuw toegevoegde features in de Uncharted collectie bevat voor ieder wat wils. Zo is er voor de beginnende gamers de “Explorer Mode” die vooral de combat behoorlijk makkelijk maakt, zodat je als beginner rustig kan genieten van alles Uncharted dat te bieden heeft. Voor de die-hard gamers wordt de “Brutal Difficulty Mode” toegevoegd. Dit is de ultieme uitdaging, want het is de moeilijkste modus waarin je de game uit kunt spelen. Je moet hiervoor wel eerst de game uitspelen op de behoorlijk pittige Crushing moeilijkheidsgraad.

Als laatste komt er een “Speed Run Mode”, waarin je een timer in de hoek van je scherm ziet. Dit is vooral leuk voor de gamers die in een recordtempo games uit willen spelen en daarover wil opscheppen tegenover vrienden of door het te posten op YouTube.

Uncharted: The Nathan Drake Collection komt 7 oktober 2015 uit en is exclusief voor de PlayStation 4.