Uncharted fan-film heeft Nathan Fillion in de hoofdrol

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Uncharted fan-film heeft Nathan Fillion in de hoofdrol

Veel fans smachten al tijden naar een volwaardige Uncharted-film. Hoewel Sony een dergelijke film in productie heeft, lijkt deze film zich in limbo te bevinden. Daarom moeten we het met een fan-film doen, maar wel met niemand minder dan Nathan Fillion in de hoofdrol.

Volgens velen is Nathan Fillion de perfecte kandidaat om Nathan Drake te vertolken op het witte doek. Buiten het feit dat beide een voornaam delen en dezelfde humor delen, lijkt Fillion ook nog eens heel erg op archeoloog / avonturier / dief. Fans smeken Sony dan ook al jaren om Fillion in de rol te casten. Tot nu toe geeft Sony echter geen gehoor, dus heeft Fillion het heft in eigen handen genomen. Eerder deze week teasde de acteur al iets rondom Uncharted en nu zijn daar de vruchten van te bewonderen:

Samen met regisseur Allan Ungar heeft Fillion de 14-minuten durende fan film geproduceerd waarin we een aardige indruk krijgen van hoe een dergelijke feature film eruit zou kunnen zien. Hoewel het de enorme set-pieces uit de games mist, weet het de humor en het gevoel voor avontuur wel goed over te brengen.

In de korte film zien we Fillion als Nathan Drake, zoals gebruikelijk diep in de penarie op zoek naar een nieuwe schat. Nathan Fillion wordt daarbij ondersteund door Stephen Lang (Avatar) als Sully en Mircea Monroe als Elena. Geno Segers speelt de bad guy Diego. Sony heeft nog niet gereageerd op het project van Fillion.