Uncharted 4 zal finale van serie worden

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Uncharted 4 zal finale van serie worden

Er wordt al druk gespeculeerd over het aankomende Uncharted 4. Naast de titel: “A Thief’s End” heeft Nolan North gezegd dat dit volgens hem inderdaad het laatste deel in de prestigieuze Uncharted-serie zal worden.

Naughty Dog deed alsof Uncharted 3 het einde betekende van de populaire serie, maar blijkbaar zit er nog genoeg in de tank voor één laatste keer. De toepasselijke subtitel gaf al het idee dat dit het laatste deel zou worden, maar nu heeft Nolan North, de voice-actor van Nathan Drake, aangegeven dat zo ver als hij weet dit inderdaad het slotstuk zal worden.

“Het is bitterzoet, maar op den duur moet je stoppen, zeker als je nog op je hoogtepunt zit. Als dit de laatste is (en ik denk van wel) is het omdat Naughty Dog het welletjes vindt. In dat geval hoop ik niet dat iemand anders de licentie oppikt en verder gaat, want op den duur zal het minder worden. Het idee van stoppen op je hoogtepunt heeft me altijd aangesproken dus we moeten allemaal ons verdomde best doen om er een klapper van te maken.”

De Uncharted-serie is altijd het paradepaardje geweest van Sony, zeker omdat het de volledige kracht van de PlayStation 3 tapte (iets waar veel ontwikkelaars destijds moeite mee hadden) en met de PlayStation 4 zal het niet anders zijn. De trailer die tijdens de E3 getoond werd bleek volgens het Naughty Dog-team ingame te zijn.