Uncharted 4 is het laatste avontuur van Nathan Drake

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Uncharted 4 is het laatste avontuur van Nathan Drake

Volgens Neill Druckman van Naughty Dog heet Uncharted 4 niet voor niets ‘A Thief’s End’. Wat er precies gaat gebeuren is niet duidelijk, maar volgens Druckman zal het bijzonder moeilijk worden om een Uncharted 5 te maken met Nathan Drake.

In een interview met de Engelse krant The Sun, heeft Uncharted 4 co-director Neill Druckman gezegd dat er behoorlijk definitieve dingen gaan plaatsvinden in de aankomende PlayStation 4-titel. Volgens hem zullen de gebeurtenissen het verhaal van Nathan Drake afsluiten en daardoor zal het lastig gaan worden om een vervolg te maken op Uncharted 4.

“Hij is op het hoogtepunt van zijn populariteit, dus het is geen goed besluit als je het vanuit een zakelijk standpunt bekijkt. Maar ik vind het de beste keuze om ermee te stoppen op je hoogtepunt en het verhaal van Nathan Drake te eindigen. Sony bezit de franchise dus of dit het laatste deel zal zijn is aan hun. Maar met de manier waarop Uncharted 4 eindigt, wordt het heel moeilijk om een vervolg te maken met Nathan Drake.”

Een oplettende lezer kan daaruit opmaken dat hoewel dit misschien de laatste geplande game wordt met Nathan Drake, Sony kan kiezen om een prequel te maken of een vervolg met een ander hoofdpersoon.

Wat zal ervoor zorgen dat dit het laatste avontuur wordt van Nathan Drake? Daar komen we achter als Uncharted 4: A Thief’s End op 26 april in de winkels ligt.