Uncharted 4-beelden introduceren nieuw personage

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Uncharted 4-beelden introduceren nieuw personage

The Game Awards staan erom bekend dat, naast het uitdelen van een hele lading op games gerichte awards, zij altijd een aantal wereldpremières en informatie te delen hebben. Het jaar 2015 was hierop geen uitzondering en in een nieuwe video van Uncharted 4: A Thief’s End is een nieuw personage te zien.

Dat fans reikhalzend uitkijken naar alweer het vierde deel binnen de Uncharted-serie, mag duidelijk zijn. Hoewel Uncharted 4: A Thief’s End niet gewonnen heeft, is deze wel in de genomineerde top 5 van ‘Meest geanticipeerde games’ beland. Met nog net iets meer dan drie maanden voordat Uncharted 4 uitkomt was het bijna niet te vermijden dat er nieuwe informatie bekendgemaakt werd. Op de Game Awards werden we getrakteerd op een nieuwe video, met daarin een nieuw vrouwelijk personage. Één mag duidelijk zijn na het zien van de beelden: deze dame laat niet zomaar over zich heen lopen.

Het vrouwelijke personage in kwestie heet Nadine Ross en zal de tweede antagonist zijn binnen de game. Nadine is het nichtje van Rafe en samen doen zij een poging om Nathan Drake, en zijn broer Sam, ervan te weerhouden de schat te vinden om deze voor henzelf te claimen. Uncharted 4: A Thief’s End staat gepland voor een release op 18 maart 2016 en verschijnt exclusief voor PlayStation 4.