Ultra Street Fighter II: The Final Challengers naar Nintendo Switch

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers naar Nintendo Switch

Eerder maakten we al bekend welke games er allemaal uitkomen voor de Nintendo Switch. Ontwikkelaar Capcom voegt daar nu Ultra Street Fighter II: The Final Challengers aan toe met een aantal gameplay-toevoegingen.

Volgens ontwikkelaar Capcom zullen klassieke karakters, zoals Ryu, Ken en Chun-Li hun opwachting maken, een aantal klassieke eindbazen de revue passeren, karakters uit Super Street Fighter II worden toegevoegd evenals twee nieuwe karakters genaamd: Evil Ryu en Violent Ken.

Naast het toevoegen van veel karakters, biedt de Nintendo Switch-versie ook de mogelijkheid om met twee spelers tegelijkertijd te spelen. De tweede speler kan elk moment, waar dan ook, het spel induiken met behulp van de Joy-Con controller. Er komt een co-op modus die bestaat uit versus-mode en het nieuwe Buddy Baddle-mode waarin er tegen de computer wordt gevochten. Alsof dat nog niet genoeg is, voegt Capcom een modus toe die nostalgie zal oproepen, want er is namelijk de mogelijkheid om met moderne graphics te spelen of een classic pixel-art modus.

Capcom en Nintendo hebben nog niet bekendgemaakt wanneer Ultra Street Fighter II: The Final Challengers in de winkels ligt.