Uitbreidingen Battlefield 1 bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Uitbreidingen Battlefield 1 bekendgemaakt

Uitgever EA is met meer informatie naar buiten gekomen over de komende uitbreidingen van Battlefield 1. Zo komen er in totaal vier uitbreidingen, waarvan de eerste 28 maart beschikbaar is voor gamers.

De eerste DLC heet They Shall Not Pass. Deze uitbreiding voegt onder andere het Franse leger toe aan de game. Verder zal deze DLC vier nieuwe maps en een nieuwe spelmodus toevoegen. Ook zijn er vijf nieuwe wapens, een nieuwe elite-class, een geallieerde tank en een zogenaamde behemoth te vinden in deze uitbreiding. They Shall Not Pass is beschikbaar vanaf 28 maart. Bezitters van de premium pass krijgen twee weken eerder al toegang tot de nieuwe extra content.

In de tweede DLC, In the Name of the Tsar, krijgt het Russische leger een plekje in de game en worden er vier nieuwe, besneeuwde mappen toegevoegd. De derde uitbreiding heet Turning Tides en brengt onder andere de aanval op de haven van Zeebrugge en de Slag om Gallipoli met zich mee. Tot slot richt het vierde pakket Apocalypse zich op de beruchtste gevechten uit de Eerste Wereldoorlog. Hierbij krijg je toegang tot unieke en brute wapens. Welke dit zijn is op dit moment nog niet bekend.

Alle extra content is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Wanneer de andere pakketten een releasedatum krijgen, lees je dat uiteraard op Pixel Vault.