Ubisoft’s Watch Dogs 2 is gold

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Ubisoft’s Watch Dogs 2 is gold

Via Twitter kondigde Ubisoft zojuist aan dat Watch Dogs 2 ‘gold’ is. Het lange wachten op de game komt daarmee bijna aan zijn einde. Over iets meer dan twee weken zal de game namelijk in de winkels verschijnen.

In Watch Dogs 2 speel je als Marcus Holloway, een jonge hacker. Hij krijgt het in de game aan de stok met ctOS 2.0. Dit is een systeem ontwikkeld door het bedrijf Blume dat de stad San Francisco nauwlettend in de gaten houdt. Sterker nog, het is een verbeterde versie van ctOS uit het eerste deel van de spelserie. Doordat Marcus Holloway door het systeem wordt verdacht van het plegen van een delict, komt hij erachter dat het systeem zo nu en dan onschuldige mensen aanpakt. Hij besluit dan samen te werken met hackersgroep DedSec om Blume te laten stoppen met deze malafide praktijken.

Middels de volgende tweet maakte Ubisoft de gouden status van de game kenbaar:

Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november voor de PlayStation 4 en Xbox One. Op 29 november zal de game voor de pc verschijnen. Ben je benieuwd hoe onze ervaringen met Watch Dogs 2 tot nu toe zijn? Lees dan onze Hands-on van de game.