Ubisoft werkt aan schaarse speciale munitie in The Division 2

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Ubisoft werkt aan schaarse speciale munitie in The Division 2

The Division 2 is een week of vier uit en de eerste spelers hebben de end-gamecontent inmiddels bereikt. Spelers krijgen in deze fase van het spel een speciaal schietwapen, alleen ontbreekt het in de game aan munitie voor dit geschut. Gelukkig is er ook goed nieuws.

Ubisoft heeft in een wekelijkse update-stream aangegeven dat het de klachten over de schaarse aanwezigheid van de specialization ammo gehoord heeft en dat het bedrijf op dit moment aan een oplossing werkt. De ontwikkelaar kon nog niet zeggen wat er precies gaat veranderen. Wel wil Ubisoft nog voor de volgende grote update een reeks hotfixes uitvoeren, waaronder het aanpassen van de specialized ammo.

Spelers kunnen bij het bereiken van level 30 in The Division 2 een specialisatie kiezen met een bijbehorend wapen. Deze wapens, een kruisboog, granaatwerper en scherpschuttersgeweer, hebben speciale ammo nodig, die vijanden droppen. Het probleem is dat deze ammo niet tussen missies en sessies bewaard wordt. Hierdoor kun je maar één of twee keer schieten met het wapen per missie. Op die manier hebben spelers nauwelijks iets aan de speciale wapens, die er juist voor zouden moeten zorgen dat ze na level 30 een nieuwe manier hebben om vijanden uit te schakelen.

Benieuwd naar The Division 2? Lees dan onze review hier.