Ubisoft toont nieuwe gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Ubisoft toont nieuwe gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Over iets meer dan een maand verschijnt er een nieuwe game in het Tom Clancy-universum. Op 7 maart brengt Ubisoft namelijk Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands uit. De Franse uitgever toont ons alvast twintig minuten gameplay.

Wildlands is de tiende game binnen de Ghost Recon-serie. Wel is het de eerste game in de reeks die zich afspeelt binnen een open wereld. De setting van de game zal vergelijkbaar zijn met de originele Ghost Recon. De game speelt zich af in Bolivia. Dit land is in-game de grootste leverancier van drugs op de wereld. De levering van deze drugs is onder controle van het Santa Blanca drugskartel, een machtige organisatie wiens invloed heeft gezorgd voor veranderingen binnen de regio. De machtsstijging van deze drugskartels is een punt van zorg voor de Amerikaanse overheid. Als gevolg hiervan zendt het Amerikaanse leger een elite special operations unit, genaamd ‘the Ghosts’, eropuit om de connectie tussen de kartels en de lokale overheid te onthullen en te vernietigen.

In de gameplay-trailer zien we het einde van een missie waarin een bijbel gestolen moet worden. Hierna krijgen we een stuk van de map te zien. Tevens krijgen we te zien hoe de teamleden met elkaar communiceren en hoe er nieuwe missies worden aangeboden. Het stuk gameplay duurt overigens twintig minuten en richt zich specifiek op de solo-campagne, waarbij je dus met AI-teamleden speelt.

Ga jij na het zien van de trailer deze game kopen of wacht je eerst nog even op de bèta? Inschrijven voor deze bèta kan momenteel nog via deze link. De game zelf verschijnt 7 maart in de winkels voor pc, Xbox One en PlayStation 4.