Ubisoft toont gameplaybeelden Rainbow Six Siege: Outbreak

Ubisoft toont gameplaybeelden Rainbow Six Siege: Outbreak

Tijdens de finale van de Six Invitationals heeft Ubisoft de eerste gameplaybeelden van Rainbow Six Siege: Outbreak laten zien. De nieuwe modus zal tijdelijk beschikbaar zijn vanaf maart.

Met Rainbow Six Siege: Outbreak gooit Ubisoft de gameplay over een iets andere boeg. In de tijdelijke modus reis je in een team van drie operators af naar het dorpje Truth or Consequences in New Mexico, VS. Daar is een uitbraak van een buitenaards virus dat het merendeel van de bevolking heeft veranderd in een soort van zombies. Daarbij moet het team de wezens uitschakelen, doelen verdedigen en VIP’s veilig stellen.

In de gameplayvideo is goed te zien wat er anders is aan de tijdelijke modus in vergelijking tot de standaard game. Zo kunnen spelers enkel kiezen uit een klein groepje operators, waaronder de nieuwe personages Lion en Finka. Daarnaast zijn de vijanden helemaal nieuw en komen ze in veel grotere getalen dan dat je gewend bent uit de main game. Ook zullen missies in Outbreak veel meer afspelen zoals een singleplayer campagne dan een standaard multiplayer match.

Rainbow Six Siege: Outbreak is vanaf 6 maart te spelen voor een periode van vier weken. De modus is gratis te spelen op alle platformen voor iedereen die de game heeft.