Ubisoft teast game met mysterieuze livestream

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Ubisoft teast game met mysterieuze livestream

Rond de klok van zes verscheen er op het YouTube-account van Ubisoft een video die op het moment van schrijven nog steeds bezig is. In de video zien we een muurschildering die tergend langzaam word uitgezoomd waardoor we steeds meer krijgen te zien van het totaalplaatje.

De titel van de livestream, Ubisoft Announcement – Coming Soon, geeft niet veel weg en ook de mysterieuze Tweet die Ubisoft de wereld in stuurde maakt het niet veel duidelijker.

Terwijl we kijken naar een afbeelding van wat lijkt op een krijger met speer en boog speelt er ook dreigende muziek met zo nu en dan stemmen. Ook klinkt er gegrom en hoor je een kampvuurtje knetteren. Op internet barst de discussie nu natuurlijk los over de vraag wat Ubisoft gaat aankondigen. Meest genoemde is een nieuwe Far Cry game wat misschien het meest voor de hand liggend is aangezien ‘survival’, wat in de Tweet wordt benoemd, een belangrijk thema is in de franchise. Ook is er inmiddels een handafdruk verschenen en met een beetje fantasie kunnen de vijf vingers voor het vijfde deel van de Far Cry serie staan.

We wachten net als veel gamers in spanning af wat Ubisoft gaat laten zien en wanneer ze dit gaan doen. Zodra we meer weten lees je dit natuurlijk op Pixel Vault.