Ubisoft teaset releasedatum Assassin’s Creed-film

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Ubisoft teaset releasedatum Assassin’s Creed-film

Ubisoft is nooit vies geweest van een beetje getease hier en daar met als meeste recente voorbeeld de mysterieuze livestream van een afbeelding voor wat uiteindelijk Far Cry Primal bleek te zijn. Vandaag is de uitgever opnieuw bezig en heeft een afbeelding geplaatst op social media met een bekend logo uit de Assassin’s Creed-franchise.

Op onderstaande Tweet zien we een visitekaartje met het logo van Abstergo, de organisatie van de Templars in het hedendaagse leven. De afbeelding wordt ingeluid met de cijfers 12.21.16 oftewel 21 december volgend jaar. Wat opvallend is, is dat de afbeelding alleen gepost is op het Twitter-account van de aankomende speelfilm over Assassin’s Creed en op Facebook van Ubisoft. Aangezien al wel bekend was dat de film waarschijnlijk volgend jaar december uit moest komen, lijkt deze datum voor de speelfilm bedoeld te zijn. Toch is dit nog niet helemaal zeker tot er echt een officieel bericht verschijnt.

De persoon op het kaartje, Alan Rikkin, is een naam die nog geen belletjes doet rinkelen, maar deze man is wel te bereiken via de gegevens op het kaartje. Als je namelijk een mailtje stuurt naar zijn mailadres krijg je vrijwel meteen een antwoord met het volgende.

Thank you for your email.
Please note that I will be traveling for business until March 25, 2016 with limited access to email. I apologize for any delay in communication and will respond promptly upon my return to the office. For situations that require immediate assistance, please contact my assistant via phone (+34 911 98 0285 / 646-845-9162).
Regards,
Alan Rikkin
CEO, Abstergo Industries

Ook staat er een telefoonnummer op het kaartje en als je deze belt krijg je een voicemail te horen van Alan Rikkin. Wat ook opvallend is, is dat hij de CEO is van Abstergo Industries Spanje. Een hint naar de locatie van de nieuwe film of nieuwe game? Of is dit een afleidingsmanoeuvre van Ubisoft? Wordt hoogstwaarschijnlijk vervolgd.