Ubisoft reageert op heisa rondom Might & Magic-game

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ubisoft reageert op heisa rondom Might & Magic-game

Spelers beschuldigden Ubisoft van valse voorlichting nadat ze bedrogen uitkwamen na het ontvangen van hun exemplaar van de collector’s edition van Might & Magic Heroes VII. Zij kregen een digitaal exemplaar terwijl ze dachten een fysiek exemplaar te krijgen.

Er zijn spelers die $100 hebben betaald voor de collector’s edition van de nieuwe game: Might & Magic Heroes VII. Die spelers gingen ervan uit dat in die editie een fysiek exemplaar van de game zou zitten. Toen ze de collector’s edition ontvingen bleek dat niet het geval te zijn waarna die spelers Ubisoft zijn gaan beschuldigen van valse voorlichting. Ubisoft heeft toegegeven dat de berichtgeving niet helemaal duidelijk is geweest en probeert alle mensen die ontevreden zijn tegemoet te komen. De informatie rondom de collector’s edition is op de website aangepast zodat het duidelijk vermeld staat. Ook kunnen ontevreden spelers niet alleen hun geld terug vragen, maar krijgen zij daar ook nog eens een gratis game bij. Ze hebben de keuze uit Far Cry 4, Assassin’s Creed Rogue, The Crew, Toy Soldiers: War Chest Hall of Fame Edition en Zombi.

“Ubisoft betreurt alle verwarring dankzij de marketing van de collector’s edition van Might & Magic Heroes VII. We begrijpen dat sommige klanten in Noord-Amerika er niet van op de hoogte waren dat de collector’s edition een digitale game en soundtrack bevat. Ubisoft biedt zijn verontschuldigingen aan voor alle mogelijke frustratie of teleurstelling na het ontvangen van deze digitale objecten.”

Spelers hier in Europa hoeven zich geen zorgen te maken: hier komt de collector’s edition namelijk wél met een fysiek exemplaar van de game.