Ubisoft peilt Xbox 360 games

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ubisoft peilt Xbox 360 games

­Het lijkt erop dat Ubisoft bij de fans aan het peilen is welke Xbox 360-games ze graag backwards compatible willen zien op de Xbox One. De Mexicaanse Facebook-pagina van Ubisoft heeft fans gevraagd massaal te reageren.

Ubisoft lijkt het backwards compatiblity-plan van Microsoft volledig te steunen. Niet alleen krijgen de fans van de Rainbow Six-serie een leuke extra als ze Rainbow Six: Siege voor de Xbox One kopen (gratis exemplaren van Rainbow Six: Vegas 1 en 2), de uitgever vraagt ook aan haar fans welke games ze terug willen zien, zoals te zien op de Mexicaanse Facebook-pagina van Ubisoft. De pagina heeft geen poll of iets dergelijks gemaakt waar de mensen kunnen stemmen, maar ze moeten reageren op de Facebook-post. Om de fans te stimuleren werd er een afbeelding geplaatst met potentiële kandidaten. Deze bevat Ubisoft-games zoals Far Cry 3, Splinter Cell Blacklist, Call of Juarez, Prince of Persia en meerdere Assassin’s Creed- en Tom Clancy-games.

Ubisoft peilt Xbox 360 games

Met dit bericht wordt er wel een interessante vraag gesteld: werkt Microsoft aan de mogelijkheid om de oude games werkbaar te maken of is het aan de uitgevers welke Xbox 360-games compatible worden gemaakt op de Xbox One?