Ubisoft opent nieuwe studio’s in Mumbai en Odessa

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Ubisoft opent nieuwe studio’s in Mumbai en Odessa

Ubisoft breidt verder uit en opent nieuwe studio’s in India en Oekraïne. Het is een uitbreiding op de al bestaande studio’s die de ontwikkelaar heeft in deze landen. Met de uitbreiding komen veel nieuwe banen beschikbaar in zowel Mumbai als Odesa volgens de ontwikkelaar.

Vandaag maakte Ubisoft bekend dat ze twee nieuwe studio’s gaan openen. De eerste studio komt in Mumbai en moet openen in juni van dit jaar. Het wordt de tweede Ubisoft-studio in India en gaat geleid worden door Jean-Philippe Pieuchot. De tweede studio komt in Odesa, Oekraïne. Ook in dat land is reeds een Ubisoft-tak aanwezig, in de hoofdstad Kiev. De manager uit Kiev, Adrian Serbanescu, gaat ook de nieuwe studio in Odesa leiden.

Verdeeld over de twee studio’s wil de ontwikkelaar meer dan 160 nieuwe mensen aannemen. Het nieuwe talent gaat werken aan verschillende AAA-titels. Het is nog niet duidelijk welke games dit precies zijn. Vorig jaar kondigde het Franse bedrijf ook al twee uitbreidingen aan en opende het een studio in Stockholm, Saguenay, Bordeaux en Berlijn.