Ubisoft onthult content Watch Dogs 2 season pass

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Ubisoft onthult content Watch Dogs 2 season pass

Uitgever Ubisoft heeft de details van de Watch Dogs 2 season pass vrijgegeven. Kopers krijgen onder andere toegang tot nieuwe verhaallijnen, moeilijkheidsgraden in de co-op en nieuwe gear en outfits voor in de game. Gamers op de PlayStation 4 zullen bij ieder pakket van 30 dagen exclusiviteit genieten.

Met de season pass, die 39,99 euro zal kosten bij de release, krijgen gamers toegang tot een drietal grote DLC-pakketten. Deze zullen tussen de release in november en het voorjaar van 2017 beschikbaar komen. Daarbij gaat het om de volgende pakketten:

  1. De T-Bone Contentbundel waarin spelers de toegang krijgen tot de ‘stijl en swagger’ van hacker Raymond ’T-Bone’ Kenney. Zo zal je beschikken over verschillende nieuwe outfits en de truck van T-Bone. Ook zal de co-op modus van de game een nieuwe moeilijkheidsgraad krijgen onder de noemer Mayhem. Dit pakket moet op 13 december beschikbaar zijn.
  2. In Human Conditions krijg je meerdere uren aan nieuwe singleplayercontent in de vorm van drie losse verhalen. Hierbij ontdek je de grootste schandalen op het gebied van wetenschap, geneeskunde en misbruik. Ook zal je toegang krijgen tot een nieuwe elite co-op missie en een nieuw type vijand ontdekken: de Jammer.
  3. Met No Compromise duikt Marcus in de onderwereld van San Francisco en mengt hij zich met de Russische maffia. Daarnaast zal dit pakket een nieuwe co-op modus met zich meebrengen genaamd Showdown. Zowel Human Conditions als No Compromise moeten in het voorjaar van 2017 verschijnen.

Ook krijgen spelers met de season pass nog twee kleinere DLC-pakketten ter beschikking. Het Psychedelic Pack geeft Marcus toegang tot een hele reeks aan ‘groovy’ outfits, wapens en voertuigen. De Root Access bundel geeft je later dit jaar toegang tot volledige outfits, nieuwe voertuigen en de Zodiac Killer Missie, welke ook als pre-order bonus te verkrijgen is.

Zoals eerder aangegeven zal de season pass voor 39,99 euro te koop zijn. Wanneer spelers de Gold Edition van de game kopen, is deze echter inbegrepen. Watch Dogs 2 ligt op 15 oktober voor consoles in de winkel en op 29 november voor Windows.