Ubisoft nog altijd bezig met Prince of Persia en Beyond Good & Evil

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ubisoft nog altijd bezig met Prince of Persia en Beyond Good & Evil

In een interview met IGN heeft Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, bevestigd dat het Franse bedrijf nog altijd bezig met zowel een nieuwe Prince of Persia als Beyond Good & Evil 2. Over beide games verschijnen elk jaar weer geruchten, maar ook deze E3 waren ze weer nergens te bekennen.

Ubisoft sloot dit jaar af met Rainbow Six: Siege, waar velen toch één van de eerder genoemde IP’s verwachtten. In een eerder stadium liet Ubisoft weten dat de ontwikkeling van een nieuwe Prince of Persia op pauze is gezet en Beyond Good & Evil 2 een “goede kandidaat” voor ontwikkeling is.

Yves Guillemot zei in gesprek met IGN dat we deze games nog altijd kunnen verwachten. “We stoppen niet met deze franchises, we werken er nog aan. De teams zijn nog altijd aan het kijken wat de beste richting voor deze games zou zijn. Ik heb er vertrouwen in en denk dat iedereen aangenaam verrast zal zijn als we ze eindelijk kunnen tonen. Het zal wel nog wat tijd kosten om er zeker van te zijn dat we echt kunnen brengen wat we willen”, aldus Guillemot.