Ubisoft maakt post-launch plannen Ghost Recon Wildlands bekend

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Ubisoft maakt post-launch plannen Ghost Recon Wildlands bekend

Met de release van Ghost Recon Wildlands aanstaande heeft Ubisoft vandaag de post-launch plannen voor de game bekendgemaakt. De game krijgt onder andere een gratis PvP-modus en twee grote uitbreidingen.

De meest opvallende toevoeging aan de post-launch content van de game is een 4-vs-4 PvP-modus. Hierin nemen acht spelers het tegen elkaar op in een afgezet gebied om te bewijzen welk team van Ghosts het best op elkaar is ingespeeld. Deze modus wordt gratis voor iedere speler te downloaden, al is het nog niet bekend wanneer.

Daarnaast heeft Ubisoft bekendgemaakt wat spelers kunnen verwachten voor de Season Pass van de game. Daarbij krijgen spelers naast extra outfits en XP-boosts ook vroegtijdig toegang tot twee grootschalige uitbreidingen, welke ook los te koop zullen zijn.

  • Narco Road – In Narco Road duik je undercover in de wereld van de drugssmokkel. Hierin is het de bedoeling om drie nieuwe, opkomende bendes binnen te dringen en hun leiders van binnenuit uit te schakelen.
  • Fallen Ghosts – Wanneer de helikopter van de Ghosts wordt neergehaald tijdens een evacuatie, is het aan jou om te overleven met je team. Het feit dat je daarbij wordt achtervolgd door meedogenloze huurlingen, helpt natuurlijk niet mee.

De Season Pass is net als de game op 7 maart te koop voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De volledige trailer voor alle opkomende content van de game bekijk je hierboven.