Ubisoft licht tipje van de sluier op van E3 plannen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ubisoft licht tipje van de sluier op van E3 plannen

Benieuwd wat Ubisoft van plan is tijdens de E3? Geen nood, het Franse bedrijf heeft vandaag een video online gezet waarin er al een voorproefje wordt gegeven van wat gamers kunnen gaan verwachten.

Het meest interessante is zonder meer het feit dat het Franse bedrijf heeft aangekondigd de eerste beelden van Watch Dogs 2 te gaan onthullen. Gisteren liet YouTuber The Rad Brad weten dat hij een presentje van Ubisoft had ontvangen, dat de komst van Watch Dogs 2 tijdens deze E3 eigenlijk al zo goed als verraadde.

De persconferentie zal uiteraard niet alleen Watch Dogs 2 tonen. Bekend is nu al dat Ubisoft tijd zal besteden aan South Park: The Fractured But Whole, For Honor, Ghost Recon Wildlands en Eagle Flight. De uitgever en ontwikkelaar belooft naast deze games ook “een aantal verrassingen”.

De persconferentie zal wederom door Aisha Tyler gepresenteerd worden, wat de vijfde keer op rij zal zijn. Daarnaast zullen ook een aantal speciale gasten aanwezig zijn, maar wie die speciale gasten zijn, is niet bekend.

De persconferentie van Ubisoft vindt plaats op maandag 13 juni om tien uur ’s avonds.