Ubisoft kondigt officieel Far Cry Primal aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ubisoft kondigt officieel Far Cry Primal aan

Nadat eerder op de dag IGN Turkije al uit de school klapte met het nieuws, volgt Ubisoft nu zelf met de officiële onthulling van Far Cry Primal, een nieuw deel in Ubisoft’s first person shooter-reeks, gesitueerd in het Stenen Tijdperk. Wat misschien interessanter nieuws lijkt te zijn, is de releasedatum.

Want waar Ubisoft gewoonlijk een game al ver van tevoren aankondigt, vormt Far Cry Primal een uitzondering op de regel met een releasedatum van 23 februari 2016 op de consoles en omstreeks maart op de pc. Daarmee lijkt Far Cry Primal één van de best bewaarde geheimen van Ubisoft.

Volgens de mensen van Ubisoft Montréal, de studio achter de game, is het Stenen Tijdperk een erg logische setting. Nadat de speler zich een weg heeft kunnen banen door tropische eilanden, Afrikaanse savannes en de Himalaya’s, leek het land van Oros gedurende het jaartal 10.000 voor Christus een mooie uitdaging. De speler zal in de huid van TAKKAR kruipen en voor het eerst nog meer op zijn of haar instincten moeten vertrouwen en moeten roeien met de riemen die men heeft. Crafting zal dus een nog grotere rol gaan spelen in Far Cry Primal.

Het wordt dus tijd om je primitieve vaardigheden aan te scherpen en je voor te bereiden op de nodige rendez-vous met sabeltandtijgers en mammoeten in Far Cry Primal. Heb jij er al helemaal zin in, of blijf je liever met beide voeten in het heden lopen? Laat het ons weten in de comments.