Ubisoft kondigt nieuw beloningsprogramma aan

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Ubisoft kondigt nieuw beloningsprogramma aan

Vandaag kondigde Ubisoft aan dat er een nieuw beloningsprogramma in aantocht is. Het nieuwe beloningssysteem, dat de naam “Ubisoft Club” draagt, zal ergens aan het eind van dit jaar van start gaan.

Momenteel heeft Ubisoft al een eigen beloningssysteem binnen games, welke bekend staat als het Uplay systeem. Door games te spelen en bepaalde doelen te voltooien, kun je punten behalen welke je in kunt wisselen tegen een beloning. Blijkbaar was dit niet afdoende voor Ubisoft en ze besloten vandaag aan te kondigen dat Ubisoft Club aan het eind van het jaar de lucht in zal gaan.

Het idee van de Ubisoft Club draait om een service, met cross-platform mogelijkheden welke spelers de mogelijkheid biedt om ervaring, badges en Ubisoft valuta te verdienen. Het behalen van deze zaken kunnen je een aanvullend privilege bieden, waaronder het spelen van bèta’s of kortingen in de store van Ubisoft.

Voor mensen die gebruik maken van het huidige Uplay systeem zal dit allemaal erg bekend in de oren klinken. Op dit moment lijken er ook nog maar weinig verschillen te zijn tussen de twee services en het is nog onduidelijk waarom Ubisoft er precies voor kiest om de overstap naar het nieuwe systeem te maken. Ook is nog onduidelijk of de twee naast elkaar zullen werken of dat Ubisoft Club het bestaande Uplay gaat vervangen. Wanneer er meer bekend wordt gemaakt over de Ubisoft Club houden we jullie op de hoogte. Voor meer informatie over het nieuwe systeem kun je het introductiefilmpje hierboven bekijken.