Ubisoft houdt morgen livestream over Watch Dogs 2

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Ubisoft houdt morgen livestream over Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 werd onlangs al een aantal keer geteased door het lekken van informatie, maar veel was er nog niet over bekend. Het lijkt erop dat dit morgen tot een einde komt, gezien Ubisoft heeft aangekondigd dan een livestream te houden over de game.

Enkele weken geleden leek Watch Dogs 2 ineens een opleving te krijgen door het lekken van informatie. Zoals de naam eigenlijk al zegt is deze game de sequel op de eerste Watch Dogs die in 2014 uitkwam en gemengd werd ontvangen door het publiek. Erg royaal in informatie was Ubisoft nog niet, maar hoewel de titel al vaak benoemd is, is deze ook nog nooit officieel aangekondigd door de uitgever. Maar het wachten op meer informatie lijkt morgen tot een einde te komen.

Op de officiële website van Ubisoft en Watch Dogs 2 verscheen een teller die aftelt naar de livestream die morgen zal plaatsvinden om zes uur ’s avonds. In deze stream, die op dezelfde site te bekijken is, zal de game ongetwijfeld een officiële aankondiging krijgen en meer informatie bevatten over de gameplay. Eerder werd al bekend dat de sequel ook een plekje zal gaan krijgen op de E3 volgende week, dus fans hebben in ieder geval genoeg om naar uit te kijken.