Ubisoft geeft nieuwe informatie Ghost Recon: Wildlands

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Ubisoft geeft nieuwe informatie Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft heeft middels een nieuwe trailer meer informatie gegeven over de aankomende Ghost Recon-game: Wildlands. Zo weten we nu meer van het verhaal en de verschillende edities die de game gaat krijgen.

In Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands reis je met een team van vier Ghosts af naar het toekomstige Bolivia. Hier heeft één drugskartel nagenoeg het hele land in handen. De Santa Blanca kartel, onder leiding van de genadeloze baas El Sueno, heeft dan ook vrij spel in de regio. De Ghosts moeten hier echter verandering in brengen.

In de game, welke alleen of met maximaal vier spelers volledig in co-op is te spelen, zal je de volledige vrijheid krijgen. Vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, zoals we ook al bij andere Ubisoft-games zoals Assassin’s Creed en Far Cry hebben gezien, maar ook de vrijheid om missies naar eigen hand te voltooien: het doel is duidelijk, de weg er naartoe is aan jou.

In de nieuwe trailer, die je hierboven kan bekijken, is ook meer informatie gegeven over de verschillende edities van de game. De Gold Edition bevat de game en de season pass, wat er dus op wijst dat er ook downloadbare content gaat komen. De Deluxe Edition bevat de game, de soundtrack, een fysieke kaart en verschillende in-game bonussen. Exclusief in de uPlay Shop is ook nog de Calavera Collector’s Case te koop, met de Gold Edition van de game, een fysieke kaart, soundtrack, Santa Blanca kartel schedel en een volledig werkende replica van de Ghosts-headset die de speler ook in de game gebruikt.

Wanneer de game precies gaat uitkomen is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk zal Ubisoft tijdens de E3 meer duidelijkheid geven. De game komt uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.