U.S. Launch Super Smash Bros. gelekt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
U.S. Launch Super Smash Bros. gelekt

Fred Meyer, een megastore keten in de Verenigde Staten, begon vandaag met het uitdelen van pre-order kaartjes voor de Wii U versie van Super Smash Bros. Kaartjes die een wel érg geloofwaardige releasedatum communiceren: vrijdag 21 november 2014.

Bij grote megastore ketens in de Verenigde Staten zoals Fred Meyer, maar ook Target en Walmart, wordt gebruik gemaakt van kaartjes waarmee je bij de kassa verwachtte games kunt reserveren. Het kaartje van Fred Meyer communiceerde per ongeluk nét iets teveel informatie over de release.

De reden dat we graag geloven dat 21 november de release datum is, heeft er mee te maken dat Black Friday, de dag waarop Amerikanen hun kerstinkopen beginnen, precies één week later plaatsvindt. Dat betekent erg veel winkelend publiek en dus extra hoge verkoopcijfers voor Super Smash Bros. Tevens een prima moment voor Nintendo om een combinatie deal aan te bieden van een Wii U inclusief Super Smash Bros.

Of dit ook de Europese release datum zal zijn is onbekend, maar mocht 21 november de dag van lancering zijn in Amerika dan zal de release in Nederland niet ver daarna zijn.

super-smash-bros-card