Twitch laat je PUBG-streams filteren op aantal resterende spelers

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Twitch laat je PUBG-streams filteren op aantal resterende spelers

Iedereen die wel eens een potje PUBG gespeeld of gekeken heeft, weet dat een match redelijk traag op gang kan komen, zeker als jij of de streamer het een beetje defensief speelt. Leuk als op die manier de spanning wordt opgebouwd, minder leuk als je snel in een kwartiertje wat heftige battle royale-actie wilt zien. Gelukkig bedient Twitch je op je wenken.

Twitch heeft vandaag de optie toegevoegd om de PUBG-streams te filteren op het aantal resterende spelers. Wanneer je dus een kort potje wilt zien, kun je kiezen voor bijvoorbeeld ‘minder dan 25 spelers’. Op die manier krijg je dus alle streams te zien die zich in de laatste fase bevinden. Andersom kan natuurlijk ook. Als je niet midden in een stream wilt vallen, selecteer je ‘meer dan 50 spelers’.

Het is overigens geen nieuws dat potjes in PUBG wat aan de lange kant zijn. Mede daarom heeft ontwikkelaar PUBG Corp. een nieuwe map ontwikkeld die voor kortere en heftigere actie moet zorgen. De map Sanhok is al speelbaar op de testservers en komt binnenkort officieel uit. Doordat deze map een stuk kleiner is en er meer wapens liggen, ontstaat er meteen spektakel als je geland bent.