Tweede uitbreiding Destiny 2 is een feit

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Tweede uitbreiding Destiny 2 is een feit

Via de officiële blog van Bungie laat de ontwikkelaar weten dat we op 8 mei de nieuwe uitbreiding Warmind mogen verwachten voor Destiny 2. Naast een releasedatum vertellen de makers ons ook meer over de aankomende toevoegingen.

In de Warmind-uitbreiding ontdekken we volgens Bungie nieuwe plaatsen, ontmoeten we nieuwe helden en vechten we tegen nieuwe vijanden. Daarnaast zullen spelers ook nieuwe loot vinden en kunnen ze nieuwe dingen leren. Voor meer details rond deze uitbreiding moeten we nog even wachten op de stream op het officiële kanaal van Bungie. Deze stream vindt op 24 april plaats.

Naast de DLC kunnen alle spelers verder genieten van nieuwe Crucible rankings, private matches, meer kluisruimte en meer emotes. In de zomer voegt de ontwikkelaar hier ook nog eens een nieuw evenement, verbeteringen aan de Faction Rallies, een Exotic Armor Sandbox en nog veel meer aan toe.

In september gaat seizoen 4 van start en dit zal zorgen voor nieuwe uitrusting, weapon slot changes en meer. Voor meer informatie over deze aankondiging raden we je aan om door te klikken naar de officiële blog van Destiny 2.