Tweede seizoen The Dragon Prince komt op 15 februari

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Tweede seizoen The Dragon Prince komt op 15 februari

Het tweede seizoen van de Netflix animatieserie The Dragon Prince begint op 15 februari. Het team achter de serie maakte dit via Twitter bekend. Of het tweede seizoen meer dan de negen afleveringen uit het eerste seizoen zal tellen, is nog niet bekend.

Vorig jaar was het eerste seizoen van The Dragon Prince te zien op Netflix, welke positief werd ontvangen ondanks het hoge tempo dat de serie had. Eerder kondigde producent Wonderstorm Inc. al aan dat er een tweede seizoen zou komen, maar een datum ontbrak nog. Nu is dus duidelijk geworden dat dit in ieder geval voor de Verenigde Staten op 15 februari zal zijn. De kans is echter sterk aanwezig dat dit ook gewoon in Nederland het geval zal zijn.

Fans van de Avatar-serie zullen vertrouwd voelen bij The Dragon Prince. De studio achter de productie is in handen van Aaron Ehasz, voorheen actief als hoofd schrijver voor Avatar: The Last Airbender. Opvallend genoeg komen veel van de leden uit het team van Riot Games af, de ontwikkelaar van de populaire moba-game League of Legends. Het eerste seizoen van The Dragon Prince is nu te bekijken op Netflix.