Tweede DLC Deus Ex: Mankind Divided komt volgende maand

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Tweede DLC Deus Ex: Mankind Divided komt volgende maand

Deus Ex: Mankind Divided is ondertussen alweer een half jaar oud, maar nog steeds wordt deze titel voorzien van nieuwe content. In september werden we voorzien van de eerste DLC met de naam System Rift en vandaag maakt uitgever Square Enix bekend dat we volgende maand aan de slag kunnen met de tweede DLC: A Criminal Past.

Het laatste deel van de Deus Ex-franchise ligt inmiddels alweer een aantal maanden in de winkels en werd door diverse media en gamers goed ontvangen. Toch was de game nog niet helemaal af, zo bleek toen een maand later nieuwe DLC in de vorm van System Rift op de markt werd gebracht. Deze was ook onderdeel van de Season Pass en daarmee helaas niet gratis.

Het nieuwe jaar lijkt goed te beginnen voor fans van Deus Ex: Mankind Divided want Square Enix blijkt de releasedatum voor de tweede DLC al voor binnenkort in de planning te hebben staan. Deze draagt de naam A Criminal Past en speelt zich voor de gebeurtenissen van Mankind Divided af en volgt de eerste missie die protagonist Adam Jensen uitvoert van TF29. De DLC is vanaf 23 februari beschikbaar.