Tweede aflevering Life is Strange 2 heeft trailer

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Tweede aflevering Life is Strange 2 heeft trailer

Fans van Life is Strange 2 wachten sinds 27 september 2018 op de tweede aflevering. Het wachten is nu voorbij, Square Enix liet weten dat de tweede episode op 24 januari beschikbaar is. Dit kondigde het bedrijf aan via een trailer op het bijbehorende YouTube-kanaal.

In de tweede aflevering gaat het verhaal van de broers Sean en Daniel verder. Tijdens hun reis door de wintermaanden en de bijbehorende kou wordt Daniel plots erg ziek. Hierop besluit Sean om naar het huis van hun grootouders te trekken om te herstellen. Tijdens hun verblijf ontmoeten ze de buurjongen Chris, die gelooft dat hij de superheld Captain Spirit is. Fans van de reeks kennen hem mogelijk van The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Iedereen die de laatste titel speelde, kan zijn voortgang meenemen naar deze tweede aflevering. Dit betekent dat de game verandert aanvankelijk van welke keuzes je maakte in Captain Spirit. De tweede aflevering kreeg ook een bijbehorende trailer. We willen jullie wel op voorhand waarschuwen dat dit filmpje mogelijk spoilers bevat dus mocht je daar niet van houden, kun je hem misschien beter overslaan.

De tweede aflevering van Life is Strange 2 kreeg de naam Rules en verschijnt op 24 januari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.