Twee nieuwe operators voor Rainbow Six Siege

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Twee nieuwe operators voor Rainbow Six Siege

Ubisoft heeft de nieuwe operators Clash en Maverick voor Rainbow Six Siege aangekondigd. Met deze twee nieuwe personages komt er zowel een aanvaller als een verdediger bij. Clash en Maverick zullen bij de opkomende Operation Grim Sky update hun opwachting maken.

Maverick is het personage van het aanvallende type. Met een lichte bepantsering is hij zeer behendig. Als wapen gebruikt hij een vlammenwerper, waarmee hij gaten in muren kan branden om vervolgens doorheen te schieten. Doordat zijn wapen vrijwel geruisloos is, maakt dit hem een prima aanwinst voor een stille infiltratie.

Clash daarentegen is uitgerust met een zwaar schild. Dankzij dit schild is het personage trager in zijn bewegingen, maar kan hij flink wat schade incasseren. Het schild dat hij met zich meedraagt was voorheen alleen bestemd voor aanvallende types. Door dit pantser is Clash een echte tank. Zo weet hij alle aandacht naar zich te trekken terwijl zijn teamgenoten de vijand insluiten. Daarnaast kan hij met het schild ook vijanden vertragen door middel van een elektrische schok.

Met Operation Grim Sky komt er ook een herwerkte versie van de map Hereford. Er is gekozen voor een uitstraling van de Tweede Wereldoorlog. Ook de plattegrond van de map is aangepast. Dit is gedaan naar aanleiding van de manier waarop spelers de titel tot nu toe hebben gespeeld. Voorbeelden hiervan zijn een extra trap en meer bewegingsmogelijkheden tussen de verdiepingen via verschillende luiken.

Vanaf 20 augustus verschijnt de update uitsluitend op de testservers. Als alles soepel verloopt, zal de update toegevoegd worden aan de game.

Wij hebben op dit moment een prijsvraag over Rainbow Six Siege met een leuk toepasselijk goodiepakket als prijs.