Twee nieuwe helden voor Heroes of the Storm aangekondigd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Twee nieuwe helden voor Heroes of the Storm aangekondigd

Blizzard Entertainment liet de Heroes of the Storm-community gisteren al flink gissen naar de identiteit van twee nieuwe helden waar zij naar hintten op Twitter. Vandaag werd dankzij een interview met game director Dustin Browder al bekend welke twee nieuwe helden naar de populaire MOBA komen. 

Als eerste grijpt Blizzard terug naar de populariteit van Diablo II, waar onder anderen de Necromancers het opnamen tegen de Prime Evils. De necromancer, Xul, zal een aantal typische krachten krijgen zoals een AoE-gifaanval, het oproepen van maximaal vier skeletten uit lichamen van dode vijanden, vloeken uitspreken om attack speed van anderen te verlagen en hij kan vijandelijke Heroes in een Bone Prison vastzetten. Wat zijn Heroic Abilities zijn en in welke klasse Xul valt, werden nog niet bekend.

Heroes of the Storm - Wizard 
 Pixel Vault

De andere was vrij makkelijk te raden aan de hand van de soundbite in de tweet van gisteren: Li Ming, de Wizard uit Diablo III, wordt ook toegevoegd aan het rooster. De Aziatische tovenares zal het leven van de andere Heroes er niet makkelijker op maken. Li Ming zal wel wat lastiger te meesteren zijn met haar Magic Missiles die niet automatisch richten, de langzaam bewegende Arcane Orb (die meer schade toebrengt aan vijanden die verder weg staan) en haar ontsnappingsmogelijkheid Teleport mag natuurlijk niet ontbreken.

Blizzard kennende zal het niet lang duren voordat we een uitgebreide video te zien krijgen van beide helden, net als een verwachte releasedatum. Misschien dat we nog even geduld moeten hebben, omdat Genn Greymane net op 12 januari is uitgekomen.