Twee korte films over Detroit: Become Human uitgebracht

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Twee korte films over Detroit: Become Human uitgebracht

Op 25 mei verschijnt het langverwachte Detroit: Become Human van Quantic Dream. Toch zijn er nu al twee korte films over de game te zien op het officiële YouTube-kanaal van PlayStation.

Twee van de vier korte films over Detroit: Become Human zijn vanaf vandaag te zien op het YouTube-kanaal van PlayStation. Deze films gaan de fictieve wereld van Detroit: Become Human uitlichten. In de eerste video, genaamd The Interview, zien we een in-game interview met CyberLife-baas Elijah Kamski. Kamski is de eerste onderzoeker die naar Detroit verhuisde en daar een android maakte. In de film zien we de visie van Elijah en geeft hij aan wat androids volgens hem moeten doen in de maatschappij.

De tweede film gaat over de android genaamd Chloe die net als Kamski geïnterviewd wordt. Zij is de eerste die een zogeheten Turing-test heeft doorstaan. Deze test is door Alan Turing bedacht en wordt gebruikt om te testen of mensen het verschil tussen robots en echte mensen kunnen waarnemen. Voor de release komen de andere twee korte films uit.