Twee DLC-pakketten Darksiders 3 onthuld

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Twee DLC-pakketten Darksiders 3 onthuld

Hoewel Darksiders 3 pas volgende maand in de fysieke en digitale winkelrekken ligt, kondigen de makers nu al twee DLC-pakketten aan. De pakketten heten The Crucible en Keepers of the Void en verschijnen enkele maanden na de release van de game. Een exacte releasedatum voor de uitbreidingen is er voorlopig nog niet.

In The Crucible wordt hoofdpersonage Fury uitgenodigd om haar vaardigheden te testen tegen hordes vijanden, dit op de gelijknamige locatie The Crucible. Als de test succesvol volbracht wordt, word je beloond met nieuwe dingen, waaronder gebruiksvoorwerpen. In Keepers of the Void daarentegen reist de protagonist af naar de Serpent Holes. Op deze locatie zal Fury puzzels moeten oplossen en vijanden een kopje kleiner moeten maken. Wanneer ze hierin slaagt, krijgt ze een nieuw wapen en The Abyssal Armor.

Met de Deluxe, Collector’s of Apocalypse editie geniet je gratis van beide uitbreidingen. Als je de game hebt gepre-orderd krijg je er bij de release een Bonus Armor skin bij. Hoe deze eruit ziet, is onbekend.