Twee day-one patches voor AC Syndicate

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Twee day-one patches voor AC Syndicate

Grote patches die gepland staan voor games terwijl die games nog niet eens uit zijn is eerder de regel dan de uitzondering geworden. Assassin’s Creed Syndicate vormt hier wel een uitzondering op, al is het hier omdat er niet één patch op de eerste dag komt, maar twee.

Het is en blijft een noodzakelijk kwaad, maar het lijkt erop dat Ubisoft helemaal geen risico wil lopen. De launch van Assassin’s Creed Unity van vorig jaar was een compleet debacle en Ubisoft wil dat natuurlijk niet nog eens beleven. Een patch staat al klaar om Assassin’s Creed Syndicate beter te laten lopen, gevolgd door een tweede patch. Eerder werd gefluisterd dat deze twee patches samen zo’n 18 gigabyte in beslag zullen nemen, maar volgens community manager Gabe Graziani is daar helemaal niets van waar. De twee patches zullen net iets meer dan 1 gigabyte in beslag nemen.

“We hebben twee patches voor Assassin’s Creed Syndicate klaar staan voor spelers om te downloaden. De eerste patch, genaamd 1.10, is 541mb groot. De tweede patch, genaamd 1.11, is 534mb groot. Ik heb geen flauw idee waar men het idee vandaan heeft gehaald dat deze twee patches 18gb groot zullen worden.”

Assassin’s Creed Syndicate komt uit op 23 oktober en onze review zal niet veel later verschijnen.