Twaalf jaar oude Postal 2 krijgt expansion

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Twaalf jaar oude Postal 2 krijgt expansion

Postal 2 is meer dan een decennium geleden uitgebracht, namelijk in 2003, maar de ontwikkelaar Running With Scissors is nog niet klaar met het ondersteunen van de first-person shooter. De studio zal de nieuwste uitbreiding van de game, genaamd Paradise Lost vandaag op Steam uitbrengen.

De uitbreiding Paradise Lost introduceert een nieuw singleplayer-verhaal voor protagonist “the Dude” met free-roam gameplay in nieuwe gebieden. Paradise Lost bevat ook nieuwe wapens, zoals de Revolver en de Lever Action Shotgun. Er is ook een nieuw Weed Whacker-wapen dat spelers kunnen gebruiken om “wat onkruid en andere, vlezige objecten te slaan”. Running With Scissors merkt ook op dat Paradise Lost is voorzien van dual-wielding voor wapens, volledige controller ondersteuning en voice acting van de oorspronkelijke “the Dude”-acteur.

Steam biedt momenteel een uitstekende deal voor Postal 2, die nodig is om de Paradise Lost uitbreiding te spelen. Deze is namelijk op dit moment beschikbaar met 90 procent korting, wat betekent dat Postal 2 te koop is voor 99 cent. Deze deal verloopt op maandag 20 april.