Turtle Rock werkt aan nieuwe IP

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Turtle Rock werkt aan nieuwe IP

Turtle Rock Studios, het team achter onder andere Left 4 Dead en Evolve, werkt aan een nieuwe, nog niet aangekondigde IP. Zo blijkt uit vacatures op de website van de ontwikkelaar.

Het nieuws kwam aan het licht nadat IGN zag dat de studio een animatieprogrammeur zoekt die aan de game zal werken. De game zal ‘cutting-edge’ zijn, zo stelt de vacature, en zal verschijnen voor next-gen hardware, waarmee waarschijnlijk wordt verwezen naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Naast de vacature voor een animatieprogrammeur is het team ook op zoek naar een regisseur die zich richt op het verhaal en een senior rendering programmeur. Deze twee advertenties verwijzen wel direct naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Drie andere advertenties spreken niet over de nieuwe IP, maar het is nog altijd mogelijk dat de studio werkt aan een sequel van Evolve. Hoewel er nog geen sequel voor de game is aangekondigd, heeft het management van moederbedrijf Take-Two wel aangegeven dat het een “permanente franchise zoals Grand Theft Auto en Red Dead Redemption is”.