Turtle Beach lanceert lidmaatschap gericht op pro-gamer

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Turtle Beach lanceert lidmaatschap gericht op pro-gamer

Turtle Beach, de bekende producent van hardware gericht op de gamer, heeft aangegeven bezig te zijn met het opzetten van een lidmaatschap voor professionele gamers. Bij het aanschaffen van een elite gaming headset zal de koper in aanmerking komen voor een dergelijk lidmaatschap.

Het nieuwe “membership program” geeft leden twee jaar extra garantie op de gekochte items, eerder toegang tot nieuws en product informatie, korting op andere producten van het merk en zal ook kansen bieden om mee te doen bij grote gaming-evenementen. “Het nieuwe lidmaatschap programma is een exclusief aanbod voor tournament professionals en gamers die mee doen aan competities. Het Elite programma zal een groot aantal voordelen met zich mee brengen en toegang tot unieke game-gerelateerde mogelijkheden bieden”, aldus Bob Picunko, hoofd marketing bij Turtle Beach.

De lidmaatschappen zullen gelijktijdig beschikbaar zijn met de eerste lijn Elite producten die gepland zijn voor een najaars-release. Deze nieuwe headsets zullen voor het eerst te zien zijn tijdens de aankomende E3 en zouden naar verluid specifiek ontwikkeld zijn om in de behoefte van de professionele gamer en competitieve speler te voorzien.