Trials Rising uitbreidingspas aangekondigd door Ubisoft

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Trials Rising uitbreidingspas aangekondigd door Ubisoft

De release van Trials Rising nadert snel en daarom heeft Ubisoft onthuld wat we kunnen verwachten aan nieuwe content na de release. Voor sommige uitbreidingen moet betaald worden, maar er zit ook gratis DLC bij.

Voor de uitbreidingspas moet betaald worden en hiermee krijg je toegang tot twee uitbreidingen. De eerste uitbreiding heet Sixty Six waarin spelers de bekende Route 66 verkennen. De tweede uitbreiding heet Crash and Sunburn en brengt ons ten zuiden van de evenaar. De twee uitbreidingen bevatten nieuwe banen, contracten en nieuwe motors.

Daarnaast zijn er twee kleinere pakketten: het Stuntman Rider- en Samurai-pakket. De pakketten bevatten speciale voorwerpen om je motor en bestuurder aan te kleden. Er komen ook gratis updates waarmee nieuwe voorwerpen worden toegevoegd. 

Verder komen er speciale evenementen met wekelijkse uitdagingen en beloningen. Tijdens elk evenement krijgen spelers de kans om op te klimmen in verschillende klassen: brons, zilver, goud, platinum en legendarisch.