Treyarch bevestigt releasedatum Black Ops 3

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Treyarch bevestigt releasedatum Black Ops 3

Vandaag heeft Treyarch meer informatie en een trailer vrijgegeven over Call Of Duty: Black Ops 3. Gisteren waren er al afbeeldingen gelekt met onder andere de mogelijke releasedatum van 6 november dit najaar. Deze is vandaag bevestigd en er is nog meer bekend gemaakt.

In de trailer, onder de muziek van de Stones, zijn veel nieuwe elementen te vinden waarover je beschikt als soldaat. Zo kan je onder andere over muren lopen en heb je bionische lichaamsdelen die kunnen veranderen in een groot aantal wapens. De omgeving ziet er heel futuristisch uit en er zijn een aantal robots te vinden in verschillende soorten en maten. Ook is het nog steeds mogelijk om grote sprongen te maken, zoals bij Advanced Warfare.

Black Ops 3 heeft net als de voorgaande delen weer een campaign, multiplayer en zombiemodus. Vooral de campaign krijgt een grote verandering, want er is een online co-op voor maximaal vier personen bevestigd. Door deze modus heeft Treyarch de levels groter en opener gemaakt, zodat er ruimte is voor tactische oorlogsvoering. Voor de multiplayer zijn de ‘Specialists’ geïntroduceerd. Bij het kiezen van de gebruikelijke wapens en perks kan men nu ook een specifiek personage uitkiezen met unieke vaardigheden. Deze hebben hun eigen voor en nadelen waardoor het belangrijk is een goede keuze te maken. Ook Zombies krijgt zo zijn veranderingen door middel van een progressiesysteem en een verhaallijn.

Verder zijn ook de minimale specificaties voor de PC bekend gemaakt die hieronder te lezen zijn.

  • OS: 64-bit Windows 7, 8, and 8.1
  • CPU: Intel Core i3-530 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 2.60 GHz
  • System RAM: 6GB
  • Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 470 1GB / ATi Radeon HD 6970 1GB
  • Hard Drive Space: TBA
  • DirectX11

Tenslotte komt er nog een bèta van de multiplayer later dit jaar exclusief voor pre-orders. De datum hiervan is nog niet bekend. Call of Duty: Black Ops 3 komt dus 6 november uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.